Digital Construction Brussels

Omdat deelnemen belangrijk is…

Acht sleutelredenen

Digital Construction Brussels is de eerste beurs in ons land die volledig draait rond de digitalisering in de bouwsector. Onze bezoekers zijn decision makers, volop bezig met de grote transitie. Zo kan u gericht communiceren.

Op de tweede editie van Digital Construction Brussels in 2018 ontvingen we 3000 bezoekers. Naast aannemers, architecten en studenten waren ook heel wat studiebureaus van de partij.

De Confederatie is al jarenlang een voortrekker voor alles wat leeft in de bouw. Met vakbeurzen als Belgian Roof DayDag van de Afwerking of Install Day werden we instussen een vaste waarde. We weten van aanpakken. We’ve got your back! 

Als beroepsorganisatie vertegenwoordigen we grote én kleine bedrijven. Met Digital Construction Brussels willen we ook heel wat KMO’s warmmaken voor het digitale verhaal. Overtuig onze bedrijfsleiders om te kiezen voor uw product.

Voor Digital Construction Brussels werken we nauw samen met het WTCB. Hierdoor is ons event meer dan een beurs. Tijdens allerlei seminaries ontdekt de bezoeker wat digitalisering voor hem betekent. We stemmen de sprekers af op de specialiteiten van de exposanten. Een win-win voor iedereen!

Door onze verhuis richting Tour & Taxis hebben we plaats om drones in actie te tonen. Bezoekers kunnen er bovendien verschillende modellen uittesten. Een uitgelezen kans dus, als uw bedrijf deze techniek in huis heeft.

Het belang van goede contacten is niet te onderschatten. Daarom organiseren we de Digital Construction Night, een exclusief netwerkevent op woensdagavond (23/10). Als standhouder komt u er in contact met iedereen die er toe doet: van beleidsmedewerkers tot bedrijfsleiders.

De Confederatie gebruikt al haar kanalen om DigitalConstruction Brussels onder de aandacht te brengen. Met onze professionele bouwbladen als Bouwbedrijf, De Vlaamse Schrijnwerker en Power+ dekken we quasi de volledige markt. Tel daar nog onze nieuwsbrieven, sociale media en andere kanalen bij, en u bereikt een enorm doelpubliek.
Stand reserveren – Partner worden
Digital Construction Brussels

Bezoek de webshop

Bestel standmateriaal/exposantenbadges

Naar Webshop
Digital Construction Brussels

Exposantengids

Alle praktische informatie over de beurs.

Download exposantengids
Digital Construction Brussels

Logeren in de buurt

Hier enkele suggesties

Hotels in de buurt
Digital Construction Brussels

Promotiekit

Hier kan u banners, logo... downloaden

Downloaden
Digital Construction Brussels

Contact

Hebt u vragen over uw stand?

Contacteer ons

Exposant worden?

Reserveer hier uw standplaats

Schrijf u in
Download het beursplan